Een email nieuwsbrief (Nedmail)

 
E-mailmarketing met NedMail

Voor uw e-mailmarketing is er 'NedMail'. Een krachtige, flexibele, all-in-one oplossing voor e-mailmarketing. Met NedMail kunt u op een efficiënte en doelgerichte wijze uw relaties informeren over nieuwe ontwikkelingen en acties binnen uw organisatie.

Verhoog uw online of offline sales 

Vertrouwen is een van de belangrijkste criteria in het keuzeproces van consumenten. Door uw relaties frequent een nieuwsbrief of een informatieve mailing te sturen presenteer u zich als een belangrijke en betrouwbare informatiebron.

E-mailmarketing kan worden ingezet om zowel uw online als uw offline sales te verhogen. Met minimale inspanning behaalt u zo maximaal rendement. Want NedMail is gebruiksvriendelijk, heeft alle mogelijke denkbare functionaliteiten, volledige support, meertaligheid én is betaalbaar.


Gebruikerservaring 

'Recentelijk zijn wij gestart met Nedmail, een zeer vriendelijk en overzichtelijk programma. Nedmail biedt onze kleine organisatie de mogelijkheid om potentiële klanten zeer snel en effectief te informeren aangaande nieuwe producten, ontwikkelingen en algemene brancheformatie. Met Nedmail hebben wij naast de factor tijdsbesparing ook een aanzienlijke kostenbesparing kunnen realiseren. In de korte periode dat wij nu met Nedmail werken hebben wij kans gezien om enkele potentële klanten al aan onze vaste klantenlijst toe te voegen. En daar gaat het ons uiteindelijk om!
Voor ons is Nedmail dé oplossing en tevens een aanrader voor bedrijven die hun klanten en potentiële klanten op een snelle en effectieve wijze geïnformeerd willen houden omtrent vele zaken.'

 
 Computel